Η αθλήτρια του Γιάννη ΚακαράκηΕβίτα Κουγιανού, ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στο παγκόσμιο κύπελλο της WAKO που διεξήχθη 16-19 Σεπτέμβριου στη Βουδαπέστη.

Άξιο αναφοράς είναι ότι η νεαρή αθλήτρια ήταν η μοναδική γυναικεία εκπροσώπηση του Ελληνικού Kickboxing στο αγωνιστικό στυλ του Ring στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Επόμενος στόχος της είναι ξεκάθαρα η διεκδίκηση διάκρισης στο προσεχές Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ο Σύλλογος δίνει συγχαρητήρια σε όλους τους Έλληνες αθλητές για την προσπάθεια τους!

Διαβάστε την ανακοίνωση της Εβίτας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης :

«1η θέση στο παγκόσμιο κύπελλο της WAKO που διεξήχθη 16-19 Σεπτέμβριου στη Βουδαπέστη.

Μετά από 2 χρόνια απουσίας σε επίσημες διοργανώσεις, κρατάω το αποτέλεσμα, και την εμπειρία. Από αύριο κιόλας το κεφάλι κάτω για να πετύχω τον στόχο μου, ο οποίος δεν είναι άλλος από μία θέση στο βάθρο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της WAKO.

Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω : το γυμναστήριό μου The Fighting Mall και τους συναθλητές μου. Όλους εσάς για τα sparring που κάναμε και το ξύλο που με κεράσατε. Με κάνατε σοφότερη, δυνατότερη, ανθεκτικότερη (το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο). Τους 2 «αδελφούς μου» Νίκος Αγλαμίδη , Teo Filippidi. Την διαιτολόγο μου Εμμανουέλα Μαγκριπλη που τηςέβγαλα το λάδι (το ίδιο έκανε και αυτή ? )

Τον Βασίλη Παπανικολάου και το ‘Elite Fightsports’ για όλη τους τη βοήθεια.

Τον Ηλία Μαστρανδρέα (Seven Hellas) που τόσα χρόνια είναι δίπλα μας.

Τον Μπάμπη Παπαδόπουλο για την υπέροχη γωνία που μου πρόσφερε (Μπάμπη συγνώμη που δεν σε άκουγα στο 100%) και ελαχιστοποίησε τη φυσική απουσία του δασκάλου μου.

And last but not least τον καλύτερο δάσκαλο του πλανήτη, τον δάσκαλό μου, τον άνθρωπο που αντί να μου χαϊδέψει τα αυτιά με έκραξε ακριβώς μετά τη νίκη μου για τα λάθη που είχα κάνει (είχε απόλυτο δίκιο), τον Γιάννη Κακαράκη.

Δάσκαλε σου υπόσχομαι να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά για να δεις στον αγώνα κομμάτι της δουλειάς σου.

Όσο για τους 2 χορηγούς μου ILIADA Olive Oil & Mscomm πιστεύω να σας δικαίωσα για την επιλογή σας στο πρόσωπό μου. Χωρίς εσάς δεν θα μπορούσα να συμμετάσχω σε αυτές τις διοργανώσεις.

Σας ευχαριστώ!»

Ο Δρόμος μέχρι εδώ …